Aanmelden Gastrijders

Welkom bij de Modelbouw vereniging Waterland.
Via deze pagina kunt u zich aanmelden als u een dagje bij ons op de baan wilt komen rijden.

Als u geen lid bent van onze vereniging en toch op onze off-roadbaan wilt rijden dan is dat mogelijk, U dient daarvoor een daggeld te betalen.

Het daggeld bedraagt € 10,00 voor een gehele dag en € 5,00 voor rijders jonger dan 18 jaar.

Als u een voertuig heeft waarmee ook op de crawlbaan kan en/of wordt gereden dan betaalt u maar 1 keer daggeld. (U mag dus van beide banen gebruik maken als u het daggeld heeft betaald)

Na uw aanmelding ontvangt u een bericht of rijden al dan niet mogelijk is. Als u kunt komen rijden dient u zich te melden in de kantine, voordat u gaat rijden.

Na betaling van het daggeld kunt u (zo nodig) uitleg krijgen over de baan en de baanregelementen.

De baanregelementen kunt u ook op onze website lezen:

Baanregelementen Off-road baan
Baanregelementen Crawlbaan

Contactpersoonformulier

Verstuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.